Even voorstellen

over

Margret Tielemans

Welkom op mijn site

Betekent dit dat we elkaar binnen kort gaan ontmoeten? Dat zou leuk zijn. Anders hoop ik dat je genoten hebt van mijn foto’s en van mijn kijk op de zaken. Je mag ook met me kennis maken zonder een opdracht voor me te hebben. Neem gewoon contact met me op.

Op mijn site iets over mezelf vertellen. Wat moet dat worden? Ik kan vertellen dat ik tegen Breda aan woon, dat ik daar gelukkig ben met mijn gezin. Daarnaast kan ik ook vertellen dat ik het heerlijk vind dat ik fotografie als mijn beroep heb omdat ik me niets mooiers en meer passend kan bedenken voor mij.

Door mijn werk als fotograaf kom ik met veel mensen in contact wat ik steeds leuker ben gaan vinden. Het past me. Dat ik steeds inventief moet zijn, want als ik ergens kom en mensen gaan dan vragen aan mij wat we moeten doen, dan mag ik het mooi bepalen. Hoe leuk is dat.

Met hart en ziel zet ik me in voor alles wat ik doe. Door mijn betrokkenheid en interesse in de mens vind ik het boeiend de ander goed in beeld te brengen. Mensen met opgeheven hoofd naar hun profiel foto laten kijken, dat is wat ik wil, terwijl ze van mij toch vaak te horen krijgen hun neus iets naar beneden te doen. Maar dat is vooral omdat ik niet van verwaandheid houd. Mijn grote uitdaging is iedereen goed op de foto te zetten. Daar ga ik voor.

Opleidingen in de fotografie ben ik gaan volgen nadat ik eerst hoger laboratoriumschool doorlopen heb en vervolgens 12 jaar bij TNO als research analist werkzaam ben geweest. Mijn tweede kind was net geboren toen ik naar de fotovakschool ging. Vijf jaar later ben ik nog in totaal 4 jaar naar de fotoacademie in Rotterdam en Amsterdam gegaan. Gesterkt met technische vakkennis en een bak levenservaring, ben ik als fotograaf en ondernemer aan de slag gegaan. Ik groei nog steeds met de dag.