Iedereen kan fotograferen

Vroeger kon je als fotograaf een dik belegde boterham verdienen. Vandaag de dag lijkt dit iets moeilijker te gaan omdat iedereen denkt te kunnen fotograferen. Met onze mobiele telefoon hebben we in ieder geval allemaal een camera op zak en even snel bij de hand. Heb je ook nog een echte camera, dan moet je daar eens echt mee aan de slag gaan. Dat is namelijk helemaal hot. Moet je perse een dure camera hebben om mooie foto’s te maken? Er zijn mensen die voor een verre reis een camera gaan kopen, dat is best een risico. Wanneer je een goede fotograaf bent kun je met iedere camera mooie foto’s maken. Een slechte fotograaf kan nog zo’n dure camera vast hebben, wanneer hij het oog er niet voor heeft, dan blijft het een lastig verhaal. Heb je er zeker oog voor maar niet veel geld voor een dure camera, staar je daar dan niet blind op.