Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Jezelf af en toe iets geven, kan daar bij horen. Zo heb ik mezelf rond Sinterklaas tijd een nieuwe website cadeau gedaan. Op de home page begin ik met een foto van mijn espresso apparaat met een kopje koffie. Waarom? De tijd krijgen om je een beetje op je gemak te voelen wanneer je bij mij komt voor een fotoshoot, is een onderdeel van mijn aanpak. Dus tijd krijgen én een kopje koffie werken vaak goed om op de foto te komen zoals je bent.

Neem eens een kijkje op mijn nieuwe website, gemaakt door de mannen van ROIverhogen.

Zij hebben goed aangevoeld dat het voor een fotograaf belangrijk is veel foto’s te kunnen tonen. Hoe kan ik namelijk beter laten zien wat voor werk ik lever dan door mijn fotowerk te laten zien.

Dus ben jij toe aan nieuwe foto’s, of wil je gewoon eens kennis maken, weet dan dat de koffie, of thee natuurlijk, altijd klaarstaat.