Eind vorig jaar kwam de vraag naar me toe of ik voor het bedrijf Janssen Accountants foto’s wilde maken voor op hun nieuwe website. Daar zei ik natuurlijk meteen ja op. Door het plotselinge overlijden van mijn vader aan Corona, zijn de data overgeheveld naar het nieuwe jaar. Dat was prettig dat dit kon. Iemand goed op de foto zetten, terwijl je zelf niet opgewekt bent, dat gaat niet werken. En dat snapte Edwin Bink en Albert Verschure ook.

Door de samenwerking van Janssen Accountants in Dongen en Van Luxemborg en De Kok Accountantskantoor in Tilburg was het van belang dat er een duidelijke samenhang moest zijn, maar toch ook een mate van zelfstandigheid. Dat is gevonden in de steunkleur die verschillend is, in de profielfoto’s waarin de neuzen net de andere kant op gericht zijn, maar in dezelfde stijl, gemaakt zijn.

De gebouwen en kantoren zijn anders, met hun eigen sfeer en uitstraling. Met de medewerkers samen zijn we tot goede “actie” foto’s gekomen, wat ik schaar onder de kop bedrijfsfoto’s. Natuurlijk zijn die van kantoor in Dongen anders dan in Tilburg omdat de kantoorgebouwen al heel verschillend zijn. De ruimtes zijn natuurlijk ook anders en daardoor is de setting van collega’s en lichtval door de ramen, bepalend voor de verkregen beelden.