Voor een profielfoto vraag ik altijd minimaal een glimlach van mijn model. Wanneer dat lukt, eigenlijk altijd, dan is de volgende stap het tonen van de tanden. Dat maakt een gezicht meer open.

Hoe belangrijk personeel is voor een bedrijf, dat zal geen een ondernemer ontkennen. Hoe betrokken je personeel is, dat is van groot belang. Dat personeel in de horeca of in de dienstverlening een glimlach snel tevoorschijn tovert dat is meer dan wenselijk. Fijn toch wanneer jouw bedrijf veel betrokken blije medewerkers heeft. Hoe mooi is het dan om dit zichtbaar te maken op jullie website of op social media.

Voor een NAC event bij STRND liep veel personeel rond die goed door hadden hoe het moet. Ook de medewerkers van Purple-catering die deze avond voor de hapjes zorgden, deden dat met veel overgave. Dat maakt zo’n avond extra af.