Een nieuw jaar is begonnen. Een goed moment om te kijken wat ik zoal gedaan heb als fotograaf en specifiek wat betreft (bedrijfs) evenementen. Dat zijn de locaties waar mensen aan mij vragen: “Waar kan ik deze foto’s vinden?”

Waar kan ik deze foto’s vinden?

Er zijn nogal wat bijeenkomsten waar ik foto’s maak, waarvan niet iedere foto gebruikt wordt. Maar het zijn wel foto’s die voor de mensen die er zelf op staan leuk zijn om terug te zien. Dat is een van de redenen dat ik van deze fotoverslagen een smugmug portfolio presentatie ben gaan maken. De link hiervan is makkelijk te delen onder een grote groep belangstellenden.

Smugmug foto presentaties

Dus heb je me zien rondlopen op een bedrijfsevenement of bij NAC Business Club of bij wedstrijd van NAC of bij een maatschappelijke uiting van NAC, kijk dan op mijn website en zie onder het icoontje van Smugmug al mijn fotopresentaties. Kun je jezelf niet vinden, maar weet je dat ik je toch op de foto heb gezet, neem dan gerust contact met me op. Bij het maken van een selectie valt er best wel eens een foto uit, die gewoon goed is, maar net te veel.