“Wauw! Onze campagne #eerlijkzwanger voor het NCJ is finalist geworden bij de uitreiking van de Amsterdamse Communicatie Prijs 2021: van alle genomineerden zijn we bij de beste 3 geëindigd.
🙌 🥳

Met rake, soms rauwe portretten van zwangere stellen én met weinig budget wisten we toch een groot publiek te bereiken. En dat maakte indruk op de jury. We zijn dan wel niet de winnend finalist, maar het voelt wel alsof we gewonnen hebben. En het is ook niet erg om te ‘verliezen’ van zo’n geweldige campagne als Keer Diabetes2 Om. Applaus voor hen!

En vanuit ons nogmaals veel dank, en een groot applaus, voor iedereen die samen met ons #eerlijkzwanger tot een succes heeft gemaakt: ONDI, Linda van den Haak, Mariëtte Hoogsteder, Remy Vink, Ingrid Staal, Johan Dijkstraen ☕️📷Margret Tielemans📷☕️”

LinkedIn Post van Richelle de RieMarketing- en communicatieadviseur bij Richtingmakers.

Wat zij doen? Zij zijn Richtingmakers. Voor strategie, advies én creatie. Kortom alle elementen om jouw marketing, communicatie, participatie en organisatie in beweging te brengen. Ze zijn er voor de grote lijnen, maar ook voor de kleinste puntjes op de i. Altijd samen met jou. Zij dagen je daarbij uit zonder je vraag uit het oog te verliezen. En komen met een oplossing waar je blij van wordt. Een oplossing die nèt ff anders is dan je zou verwachten. Doordacht creatief noemen ze dat.