Het seizoen kan nu echt van start nu NAC = Breda goedkeuring heeft gekregen van de gemeente Breda. Dat was gisteren bijzonder goed nieuws. Dat er bij NAC niet stil is gezeten mag duidelijk zijn. Afgelopen zaterdag was stadion open voor publiek voor een oefenwedstrijd van NAC tegen het Belgische Excelsior Virton. Die werd gewonnen met 2-1. Een goed begin.

De spelers werden hier al voorgesteld aan de aanwezige fans. Dat werd op zondag nog eens uitgebreider gedaan op het hoofdveld waarna een open training volgde met tekst en uitleg van de trainer Robert Molenaar. De hoofdtribune zat bijna vol, dus je mag wel zeggen dat er een hoge opkomst was.

Het verzamelen van de handtekeningen door de veelal jonge fans leek in het water te vallen, maar met man en macht werden er alternatieve oplossingen bedacht. Daar lijkt NAC de laatste tijd steeds beter in te worden. Hopelijk gaat dat de toekomst worden van NAC. Creativiteit waar het nodig is, op het veld om te scoren en in het bedrijf NAC om het beste uit iedereen te halen die NAC een warm hart toedraagt. En dat zijn er ook dit jaar weer heel veel.

Voor foto’s van oefenwedstrijd en Open Dag NAC 2022/2023 kijk op deze link.