Vrijdagavond begon gelijk met het vallen van de eerste regendruppels het sportief en gemoedelijke Neerlandia Bedrijven Toernooi 2022. Maar liefst 17 teams hadden zich aangemeld om tegen elkaar te strijden om de eerste plaats en om de sportiviteitsbokaal. De winnaar zou met een beker naar huis gaan maar ook met de enorme Wim van Gool Wisselbokaal.

Op het mooie sportcomplex van V.V. Neerlandia’31 in Dorst is de traditie van een bedrijven voetbal toernooi weer opgepakt en dat er animo voor is, mag duidelijk zijn. Op  sportieve wijze werd en gespeeld om de overwinning maar daarna werd er gezellig samen een biertje gedronken. het team van Schoenmakers  ging met de grootste bokaal naar huis. Volgend jaar zijn ze weer van harte welkom om hun eer te komen verdedigen.

Ook ik zal er als fotograaf en sponsor van V.V. Neerlandia’31 vast ook weer bij zijn.

Voor een blik op de teams en de sfeer van deze avond klik op deze LINK.