CCI Leidingsystemen is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige stalen en kunststof leidingsystemen. Met ruim 35 jaar ervaring biedt dit familiebedrijf kwaliteit, kunde en service. Mooi om daar deel van uit te mogen maken.

Met deze inleiding stelt CCI Leidingsystemen zich voor op hun eigen website. Meer over CCI Leidingsystemen weten? Deze hoogwaardige stalen en kunststof (GVK) leidingsystemen zijn toepasbaar in de drink- en afvalwater infrastructuur en voor industriële doeleinden. Zij zijn als familiebedrijf sinds begin jaren 80 gevestigd op Industrieterrein Moerdijk en in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een partner voor een totaaloplossing in leidingsystemen.

Op de website spreken ze bij CCI in de wij vorm. “Leidingsystemen zijn de basis van de infrastructuur in onze moderne maatschappij. Onze leidingen zorgen ervoor dat grote hoeveelheden drink- en afvalwater, gas, olie en overige producten over grote afstanden gedistribueerd en vervoerd kunnen worden. Dankzij onze brede expertise en ruime ervaring is CCI  in staat opdrachtgevers al vanaf het beginstadium, in de ontwerpfase, van deskundig advies te voorzien.”

Eind 2021 ben ik door Alex Wijnings erbij gehaald om te helpen de website en andere social media uitingen te professionaliseren door het maken van goede foto’s van hun producten en hun bedrijf. Met helm en veiligheidsbril, schoenen met verstevigde neus en met mijn oranje bouwjas of veiligheidshesje beginnen de medewerkers me al te herkennen, dat is erg leuk. Ik begin er echt bij te horen. Hun huisfotograaf word ik genoemd, mooi toch. Dus wanneer ik op de website “wij” lees, dan voel ik me daar met een trots gevoel zeker onderdeel van.