Voorafgaand aan de wedstrijd van NAC tegen Emmen op dinsdag de 25e mei werd er massaal gereageerd op de oproep op social media om in het geel gekleed naar het stadion te komen. Onderweg in mijn auto er naar toe zaten er in de auto voor me 4 jongens met een geel NAC shirt, in de auto achter me zat een jongen achter het stuur met een geel NAC shirt, op het fietspad reden voornamelijk mensen in gele NAC shirts. Er reed ook een gele auto naast me, dat vond ik wat overdreven. Het was mooi om te zien. Bij het stadion op de voetpaden er naar toe ook alleen maar NAC fans in het gele shirt van hun favoriete club. 

In het stadion kwam natuurlijk alles samen. B-Side heel geel, heel de F zijde was geel, Vak G was ook een gele massa mensen. Hoofdtribune iets minder, maar ook duidelijk meer dan bij eerdere wedstrijden. Het was spannend. Een juich-moment kon ik vastleggen, eigenlijk twee te weinig. Het sprookje is nog niet uit. Maar er moet vanavond nog wel gewonnen worden in Emmen. Klik op de gele onderstaande link voor meer sfeerbeelden.

Heel het stadion kleurt geel