Jouw evenement professioneel vastgelegd

Evenementen fotografie

Het gevoel van dat mooie evenement voor altijd vastgelegd

Waarom evenementenfotografie?

Evenement

Een manier om als onderneming aandacht te krijgen is het organiseren van evenementen of bijeenkomsten. Dat kost vaak veel geld. Om het evenement later ook als promotie te kunnen gebruiken, is het nuttig om goede en bruikbare foto’s te hebben. Voor een persbericht, voor sociale media, voor drukwerk, wat je maar kunt bedenken.

Doel

Ook bij dit soort fotografie is het raadzaam van tevoren goed duidelijk te hebben wat er in beeld gebracht moet worden, wat het doel is, voor wie het bedoeld is. Het zijn foto’s die niet meer overgemaakt kunnen worden, alles moet meteen goed.

Als fotograaf vind ik het belangrijk vooraf goed overleg te hebben. Dat stelt mij in staat door vragen te stellen en goed te luisteren beter boven water te krijgen wat er precies van mij verwacht wordt. Een bedrijfsevenement is een verlengstuk van een bedrijf, van bedrijfsvoering, dus informatie die over een bedrijf al bij mij bekend is, maakt dat ik als fotograaf beter mee kan denken over de mogelijke wensen en mogelijkheden.

Het is jouw feestje

Een congres, een bedrijfsfeest voor relaties, een dagje uit met personeel als teambuilding, dit zijn enkele voorbeelden waarvan ik met regelmaat fotoreportages maak. Mensen zijn vaak verbaasd wanneer ik foto’s genomen heb, omdat ik probeer de aandacht niet naar mezelf te trekken maar naar wat ik zie. Het is niet mijn feestje, zeg ik dan. Het feestje is van jou.

Flexibel

Ik beweeg me gemakkelijk tussen anderen en kan me aanpassen op ieders niveau. Een praatje maken met deze en genen, kost me geen moeite. Dan sta ik als fotograaf niet naast wat er plaats vindt, maar er tussen in. Daardoor ben ik in staat het gevoel en de beleving van de aanwezigen in beeld te brengen.

Een voorproefje

Evenementenfoto’s