Even voorstellen

Over mij

Welkom op mijn site. Dit kan betekenen dat we elkaar binnen kort gaan ontmoeten en dat zou leuk zijn. Anders hoop ik dat je genoten hebt van mijn foto’s en van mijn kijk op zaken. Je mag ook met mij kennis maken zonder een opdracht voor me te hebben. Neem dan gewoon contact met me op.

Op mijn eigen site iets over mezelf vertellen, wat moet dat worden? Ik kan vertellen dat ik tegen Breda aan woon, dat ik daar gelukkig ben met mijn gezin. Daarnaast kan ik ook vertellen dat ik het heerlijk vind dat ik nu fotografie als mijn beroep heb omdat ik me niets mooiers en meer passend kan bedenken voor mij.

Meteen na de middelbare school het Oelbert in Oosterhout heb ik de hoger laboratoriumschool doorlopen en ben vervolgens 12 jaar bij TNO als research analist werkzaam geweest in Leiden. In 2001 ben ik begonnen met de Fotovakschool in Apeldoorn, waarna ik nog 4 jaar de Fotoacademie in resp. Rotterdam en Amsterdam heb doorlopen. Gesterkt met technische vakkennis en een bak levenservaring, ben ik als fotograaf en ondernemer aan de slag gegaan. Ik groei nog steeds met de dag.

Door mijn werk als fotograaf kom ik met veel mensen in contact wat ik steeds leuker ben gaan vinden. Het past me. Dat ik steeds inventief moet zijn, dat vind ik spannend maar prima. Wanneer ik ergens kom en mensen vragen dan aan mij wat ze moeten doen, dan mag ik het mooi bepalen. Hoe leuk is dat.

Met hart en ziel zet ik me in voor alles wat ik doe. Door mijn betrokkenheid en interesse in de mens vind ik het boeiend de ander goed in beeld te brengen. Mensen met opgeheven hoofd naar hun profielfoto laten kijken, dat is wat ik wil, terwijl ze van mij toch vaak te horen krijgen hun neus iets naar beneden te bewegen. Maar dat is vooral omdat ik niet van verwaandheid hou. Mijn grote uitdaging is iedereen goed op de foto te zetten. Daar ga ik voor.

“Margret heeft een geweldig gevoel voor timing”

Patty Koot