Betere foto’s maken een betere website

Website foto’s

Bezoekers langer op de website houden

Waarom website foto’s?

De eerste indruk

Een eerste ontmoeting, een goede profielfoto op LinkedIn, of een bezoek op jouw website, bij alle 3 maak je een keer de eerste indruk. Prettig toch wanneer die eerste indruk een goede is. Een website is een weergave van je werkzaamheden, van je bedrijf, van je medewerkers, kortom het laat veel van jou zien. Reden te meer om te zorgen dat je op deze manier goed voor de dag komt.

Samen met jou wil ik als fotograaf kritisch naar jouw website afbeeldingen kijken en mijn bevindingen delen. Je eigen stock foto’s vergaren binnen jouw bedrijf, met jouw producten en jouw medewerkers en die inzetten om jouw website nog persoonlijker te maken.

Wanneer je wilt kunnen we, samen met full-service marketingbureau Rubberplants, die mijn website ontworpen en gebouwd heeft, ook nog verder de diepte in duiken. Zij houden zich namelijk bezig met alle online marketing facetten en realiseren, zoals gezegd, ook websites en webshops. Van website optimatisaties omwille van de online vind- en zichtbaarheid, adverteren binnen Google en Social Media tot conversie-optimalisatie.

Wil je een keer vrijblijvend mijn mening horen, laat het me dan weten. Ben jij vervolgens van mening dat ik het wel eens goed gezien kan hebben, dan kunnen we aan de slag. Samen gaan we er dan voor zorgen dat de eerste indruk van jouw website er eentje is die positief blijft hangen.

Een voorproefje

Websitefoto’s